Brezplačne e-novice OSEBNA RAST izhajajo preko moje spletne strani www.osebna-rast.comNanje lahko prijaviš tudi preko spletne strani Hvaležnost.si. Več o e-novicah in vsebini le-teh si preberi spodaj.

Zakaj se ti splača prijaviti na e-novice?

  • Pridružil se boš že več kot 4.900 navdušenim naročnikom.
  • Ob prijavi dobiš za DARILO 4 tedenski E-tečaj KORAK NAPREJ.
  • Užival boš tudi v branju 5-ih brezplačnih e-knjig.
  • Redno boš obveščen o mojih najnovejših ponudbah in akcijah.

Naročnik na brezplačne e-novice lahko postaneš tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišeš v obrazec na desni in klikneš na Prijavljam se!

Brezplačne e-novice OSEBNA RAST so med najbolj branimi e-publikacijami s področja osebne in duhovne rasti v Sloveniji. Postani naročnik nanje tudi ti in si tako zagotovi vsakodnevno inspiracijo.

Kot naročnik e-novice OSEBNA RAST dobiš tudi naslednja brezplačna darila v obliki elektronskih knjig:

  • Robert Goreta: SPOROČILO ZLATE RIBICE
  • Robert Goreta: SPOROČILO ZLATE RIBICE za otroke
  • Joe Vitale: NAJVEČJA SKRIVNOST BOGATENJA V ZGODOVINI!
  • Robert Goreta: KAKO SE TRŽI USTVARJALEN ISKALEC ZAPOSLITVE?
  • Robert Goreta: DIAMANTNA ZRNA

Kako se prijaviš? V obrazec v nogi spletni strani vpiši (brez šumnikov) svoje ime in e-poštni naslov ter klikni na Prijavljam se! Po potrditvi vpisa boš dobil e-poštno sporočilo s povezavo, kjer si lahko preneseš e-knjige na svoj računalnik.

POZOR! V primeru, da ne boš dobil e-poštnega sporočila za potrditev vpisa je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da ti priporočam, da pogledaš tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila pa si po vsej verjetnosti vpisal napačen e-poštni naslov in v tem primeru te prosim, da ga ponovno vpišeš – pravilnega seveda!

S svojo potrditvijo privoliš, da boš redno prejemali novice z informacijami o naših novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o naših dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-novice privoliš, da analiziramo tvoje podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pri tem evidentiramo, kdaj naše e-novice bereš in na katere povezave v njih klikneš ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so tvoji osebni interesi.

Pravna podlaga za to je tvoja privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Tvoji podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot stranko. Svojo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličeš in se od e-novic odjaviš. Preklic lahko uveljaviš s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošlješ e-sporočilo na info@osebna-rast.com.